Vrijdag 24 februari Carnaval

Het afscheidsfeest van meneer Frank is nog maar net achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Carnaval 2017! Ook dan gaan we er weer een gezellig feest van maken.

Op vrijdagmiddag 24 februari gaan de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 hun talenten laten zien in allerlei optredens. Ook zal er weer Bingo gespeeld worden en komt er een verkiezing van het mooiste, gekste en zotste kind.

De groepen 1, 2, 3 en 4 gaan gezellige spelletjes doen in de klassen en gangen van de school. Wilt u de kinderen geen confetti en/of spuitbussen mee naar school geven en géén gevechtsattributen. ( geweren, zwaarden enz.)

De kleuters mogen de hele dag verkleed komen, de andere groepen alleen ’s middags.

Wij wensen jullie allemaal een hele gezellige carnaval!!!!!

Team basisschool De Alm.