Donderdag 22 december kerstviering

Lieve kinderen, beste ouders/verzorgers,

Op donderdag 22 december vieren wij op school ons kerstfeest (16.45 uur tot 19.00 uur)

Dit jaar is het thema: ‘Sterren’

Iedere groep zal voorafgaande aan de kerstviering aandacht besteden aan ‘kerstwensen voor elkaar!’ Iedere leerling maakt een ster met daarop een wens voor een ander. Uit iedere klas worden een paar wensen gekozen die voorgelezen worden tijdens de viering. We vertellen het traditionele kerstverhaal in etappes in de klas. Aan de hand daarvan gaan de zelfgemaakte sterren van de kinderen op reis naar de kerststal.

De kinderen worden tussen 16.45 uur en 17.00 uur verwacht in de klas. Tot 17.45 uur is de kerstviering voor de kinderen in de aula. Na de viering gaan de kinderen naar de klas om samen te genieten van de lekkere hapjes die iedereen gemaakt heeft.

Vanwege de drukte in de aula en de klassen is het helaas niet mogelijk dat de ouders bij de viering en bij het eten zijn. Wij willen u daarom van harte uitnodigen om na de viering om 19.00 uur voor een hapje en een drankje. Vanaf 18.50 uur haalt u uw kind op uit de klas, om samen met jullie nog even te genieten van muziek en gezelligheid op het schoolplein (bij slecht weer wordt dit naar binnen verplaatst.)

Graag willen wij alle ouders vragen iets lekkers te maken voor het kerstbuffet. Denkt u hierbij niet alleen aan zoete gerechtjes, maar ook aan hartige hapjes of iets gezonds. Bij de klas komt een lijst te hangen, waarop u kunt inschrijven. Donderdag 22 december nemen wij de hapjes graag in ontvangst tussen 16.45 uur en 17.00 uur.

De kinderen zijn donderdagmiddag 22 december vrij van school. Deelname aan de kerstviering ’s avonds op school is dan ook verplicht.

Op vrijdag 23 december om 12.00 uur begint de kerstvakantie. Wij wensen U fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Team basisschool De Alm