17 december vieren wij kerst

Uitnodiging

Lieve kinderen, beste ouders/verzorgers,

Op donderdag 17 december vieren wij op school ons kerstfeest (16.45 uur tot 19.00 uur)

Dit jaar is het thema: ‘Dromen worden waar!’ We stellen het kerstverhaal ‘De droomboom’ centraal in de kerstviering.

Iedere groep zal voorafgaande aan de kerstviering aandacht besteden aan ‘Dromen worden waar!’ Tijdens het verhaal zullen alle groepen aan elkaar laten zien wat ze in de voorbereiding naar kerstmis hebben gedaan.

De kinderen worden tussen 16.45 uur en 17.00 uur verwacht in de klas. Tot 17.45 uur is de kerstviering voor de kinderen in de aula. Na de viering gaan de kinderen naar de klas om samen te genieten van de lekkere hapjes die iedereen gemaakt heeft.

Vanwege de drukte in de aula en de klassen is het helaas niet mogelijk dat de ouders bij de viering en bij het eten zijn. Wij willen u daarom van harte uitnodigen om 18.30 uur voor een hapje en een drankje met alle ouders. Vanaf 18.45 uur kunnen de kinderen opgehaald worden uit de klas, om samen met hun ouders nog te genieten van muziek en gezelligheid op het schoolplein (bij slecht weer wordt dit naar binnen verplaatst.)

Graag willen wij alle ouders vragen iets lekkers te maken voor het kerstbuffet. Denk u hierbij niet alleen aan zoete gerechtjes, maar ook aan hartige hapjes of iets gezonds. Bij de klas komt een lijst te hangen, waarop u kunt inschrijven. Donderdag 17 december nemen wij de hapjes graag in ontvangst tussen 16.45 uur en 17.00 uur.

De kinderen zijn donderdagmiddag 17 december vrij van school. Deelname aan de kerstviering ’s avonds op school is dan ook verplicht.

Op vrijdag 18 december om 12.00 uur begint de kerstvakantie. Wij wensen U fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Team basisschool De Alm