Succes op school zwemkampioenschappen

zwem1

Zondag 26 februari zijn 315 Tilburgse leerlingen actief geweest tijdens het zwemtoernooi in zwembad Stappegoor dat door de gemeente Tilburg georganiseerd werd. Jaarlijks worden er verschillende toernooien georganiseerd in samenwerking met onderwijsinstituten en sportverenigingen. Het doel is om kinderen tijdens hun vakanties en in enkele weekenden op recreatieve en sportieve manier kennis te laten maken met sport.

het 25-meter bad van zwembad Stappegoor was op 26 februari ingericht voor het schoolzwemkampioenschap. Het toernooi werd georganiseerd met zwemvereniging TRB-RES. Kinderen uit groep 4 t/m 8 konden individueel en in estafetteteams meedoen.

Namens onze school deed Tari de Krom mee.

Tari haalde een bronzen medaille op de 25 m vrije slag en werd gescout voor de wedstrijdploeg van TRB-RES.

wij zijn allemaal erg trots.