Tweede plaats op vakantie basketbaltoernooi

Tweede plaats op vakantie basketbaltoernooi

Walid gr 5, Justin gr 6, Rithes gr 6, Kai gr 6 en mascotte Jari uit gr 3 hebben woensdag 17 oktober meegedaan aan het vakantie basketbal toernooi in de Stadssporthal.

Met mooie aanvallen en goed verdedigen werden alle zes de poulewedstrijden gewonnen. Daarna volgde een heel spannende halve finale tegen basisschool De Bloemaert. Een knappe overwinning die heel veel kracht had gekost waardoor de finale tegen De Wichelroede helaas verloren ging. Een knappe tweede plaats en dus een mooie beker voor de prijzenkast op school.

Voor aanvang van het toernooi kregen alle kinderen een clinic van een trainer van de Nederlandse Basketbal Bond en werd er ook nog een Basketball Race4Fun gehouden. Bij de Race4Fun moesten de deelnemers al dribbelend, passend en schietend zo snel mogelijk een uitgezet parcours afleggen.

Onze eigen Rithes was met 33 seconden de allersnelste bij groep 5/6. Hij kreeg een mooie prijs en ook nog eens een echte wedstrijdbal.