Wij deden mee aan het nationaal schoolontbijt

Wij gingen samen ontbijten op woensdag 31 oktober!

Op woensdag 31 oktober mochten alle leerlingen naar school komen zonder thuis te hebben ontbeten. Want dat deden we met z’n allen op school. Zo lieten we samen zien hoe belangrijk het ontbijt is.

Dit hebben we gedaan:

De kinderen namen hun eigen bord en beker mee. De ouders van de groepen 1 en 2 mochten ook mee komen; die groepen gingen gezamenlijk in de speelzaal eten. In de andere groepen werd gezellig samen met de leerkracht gegeten. We maakten hier een echt ontbijtfeestje van!

Een goed ontbijt blijft de beste start van de dag. Van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november vond daarom de 10e editie van Het Nationaal Schoolontbijt plaats. Toen gingen op 2.500 basisscholen in het hele land ruim 500.000 kinderen samen ontbijten.