stem mee !!!!! Stand van zake kids maken de blits

SMS NAAR 4414:   KIDS 9

Naar aanleiding van de start op 26 september en de vlaggenparade in het Willem II stadion op 30 september wordt er druk gestemd op de KitsmakendeBlits – vlaggen.

Voordat u allen van een heerlijke herfstvakantie gaat genieten willen we u de tussenstand voor de 3 publieksprijzen niet onthouden. Wat we merken is dat door soms simpele acties er meteen een groot verschil ontstaat in het aantal stemmen.

En…. ..er wordt knap wat creativiteit aan de dag gelegd : van het plaatsen van een facebook bericht door een moeder, een vlag promotie You-Tube filmpje door een van de scholen zelf gemaakt (kijk op you tube kids maken de blits), of een bericht met de schoolklas met vlag in de wijkkrant……… het werkt direct, merkt onze stemmachine.

Maar er zijn dan ook prachtige prijzen te winnen voor de deelnemende scholen : van dans- en dramalessen verzorgd door het Factorium, sporten bij de Sportschool La Sala of een golfclinic bij Prise D’eau.

Voor het einde van de herfstvakantie kunt u van ons weer een nieuwsbrief tegemoet zien met het laatste nieuws en een aantal concrete communicatievoorbeelden en tips.

Voor nu wensen we u een fijne herfstvakantie toe met veel creativiteit om daarna de stemmen op uw school nog een duwtje in de goede richting te geven.

De opbrengst is immers voor het schoolschaatsen….hoe meer geld, hoe meer schaats- en beweegplezier voor de kids!

De volgende basisscholen staan nu bovenaan in de ranking (maar dat kan zo maar veranderen): Yore, Den Bijstere, Gesworen Hoeck, De Alm, Petteflet, D’n Hazennest,

De Sporckt, Bibit, Fatima en Koolhoven.

Zie de overige vermeldingen op www.kidsmakendeblits.nl en “like”de facebooksite www.facebook.com/kidsmakendeblits

Met Vriendelijke Groet

Namens Rotary Club Tilburg Triborch

Coks Glerum